Menu

Adverteren

Een unieke reclame mogelijkheid aan de snelweg

Adverteren op de BrainMarker langs de snelweg A2 / A67

VDL-Daglicht_900x300

Wordt uw bedrijf ook onvermijdelijk zichtbaar in Nederland door te adverteren op de Brainmarker? De BrainMarker is dé meest unieke reclame mogelijkheid aan de Nederlandse snelweg met ruim 4,2 miljoen passanten per maand om dit voor elkaar te krijgen. Staat uw bedrijf vanaf volgende week op de BrainMarker?

Sinds 1 januari 2018 is de exploitatie uitbesteed aan Interbest B.V. Neem vrijblijvend contact met hen op.

Efteling900x400

Onvermijdelijk zichtbaar

De BrainMarker, uitermate zichtbaar aan de A2, Brainport Avenue. De BrainMarker helpt merken onvergetelijk te maken, door z’n indrukwekkende afmetingen met twee LED schermen, maar ook door z’n bijzondere innovatief en aantrekkelijk ontwerp en wordt ‘s avonds subtiel aangelicht met moderne programmeerbare LED verlichting, die mee-kleuren met de getoonde advertentie.

Unieke locatie langs de A2

De BrainMarker staat wel op een heel bijzondere plek, namelijk waar de A2 en de A67 samenkomen. Maandelijks komen hier ruim 4,2 miljoen passanten voorbij via de grotere verkeersstromen uit noord, zuid, oost en west. Dagelijks dus circa 150.000 economisch actieve Europeanen die ‘in de markt zijn’ voor toonaangevende merken, als consument of als medewerker. Hier staat de BrainMarker, met zijn 42 meter hoogte, onvermijdelijk zichtbaar!

© Christ Clijsen / www.christclijsen.nl
A2

24/7 unieke reclame mogelijk

‘Reclame’ boodschappen worden op de BrainMarker nog krachtiger door de keuze voor twee LED schermen en de ambilight verlichting, die de advertentiepaal kleur geeft in de avond- en nachturen.

Onze Partners

initiatiefnemers