Menu

Brainport Avenue

De etalage voor de kennis- en maakindustrie

Brainport Avenue; het slimste stukje snelweg van Nederland

A2
De Brainportregio Eindhoven is als kennisregio van zeer grote economische betekenis voor Nederland. Goed voor een kwart van de export, een derde van de private investeringen in R&D en de helft van alle patenten die jaarlijks worden geregistreerd. De regio behoort sinds 2014 tot de top 3 van top-technologieregio’s in Europa. De belangrijkste weg ernaartoe ligt in de regio zelf. Letterlijk. Brainport Avenue.

BrainMarker donderdag 20 maart geopend

Bron: Brainport Avenue

Artikel_BrainMarker

Burgemeester Rob van Gijzel opende donderdagavond 20 maart 2014 de BrainMarker. De BrainMarker is een lichtobject van bijzondere allure en staat direct aan de snelweg A2/A67 op het terrein van één van de initiatiefnemers ‘Van der Valk Hotel Eindhoven’, op de Aalsterweg 322 te Eindhoven.

De BrainMarker is gefinancierd met geld van het bedrijfsleven en overheden. Het ontwerp van de BrainMarker is tot stand gekomen door samenwerking met de Design Academy Eindhoven.

bron: brainportavenue

De BrainMarker, innovatieve reclame

Bron: Brainport Avenue

Artikel_BrainMarker2

Op een prominente locatie aan de Brainport Avenue, op een van het grootste knooppunt van vier drukke doorgaande Europese snelwegen, staat een unieke ‘blikvanger’ waar de innovatieve regio Zuidoost-Brabant trots op is. Namelijk ‘de BrainMarker’!

Deze fraai vormgegeven 42 meter hoge reclame zuil is speciaal voor de regio ontworpen in samenwerking met de Design Academy Eindhoven. De BrainMarker verbeeldt de kernwaarden waar de regio voor staat, namelijk; hightech, creëren & ontdekken en innovatie!

bron: brainportavenue