Menu

Nieuws

Het laatste nieuws over de BrainMarker

Interbest B.V. neemt exploitatie BrainMarker over

Per 1 januari 2018 heeft Interbest B.V. de exploitatie van de BrainMarker overgenomen

Jan. 2018 – Interbest B.V. neemt exploitatie over

Per 1-1-2018 heeft BrainMarker Projects B.V. de exploratie uitbesteed aan Interbest B.V.

De reden; sinds de spectaculaire opening van de BrainMarker op 20 maart 2014 heeft voor ons de focus gelegen op lange termijn contracten. Hierdoor konden we met minimale bezetting de mast exploiteren. De huidige adverteerder wil echter het liefst snel en campagnematig op meerdere plekken tegelijk advertentieruimte inkopen. Als Brainmarker hebben we hierop willen anticiperen, door sinds april 2017 tarieven voor de korte termijn aan te bieden. Echter missen we als kleine zelfstandige de slagkracht, waarvoor we voor een moeilijke keuzen stonden; uitbreiden of de exploitatie uit handen geven.

Om richting de toekomst u als huidige adverteerder, maar vooral ook nieuwe adverteerders te kunnen blijven aantrekken zijn we van mening dat uitbesteden van de exploitatie aan een landelijke partij, welke gespecialiseerd is in zowel digitale als conventionele reclamemasten de beste optie is. We zijn ervan overtuigd dat Interbest met een landelijk netwerk van ruim 80 digitale- en conventionele reclamemasten als marktleider in Nederland voor de Brainmarker Projects b.v. en u als adverteerder de beste keuze is.

Voor nieuwe lokale, regionale of zelfs landelijke campagnes op toplocaties langs de drukste snelwegen van Nederland kunt u vanaf nu bij Interbest terecht. Uiteraard tegen de geldende voorwaarden en tarieven van Interbest B.V.

Join the Pipe

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met 'Join the Pipe'

Sept 2017 – MVO met ‘Join the Pipe’

BrainMarker Projects B.V. en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaan hand in hand. De BrainMarker is gebouwd met duurzame materialen, uitgerust met zuinige LED-schermen en wordt verlicht door moderne en ultra zuinige LED-verlichting. Daarnaast willen we graag iets terugdoen voor de maatschappij.

BrainMarker Projects heeft gekozen voor de hervulbare waterfles van Join the Pipe. De zogenaamde Narobi-bottle van Join the Pipe hanteert het principe ‘Buy One, Give One’ wat concreet wil zeggen dat voor iedere fles die BrainMarker Projects  aankoopt om weg te geven, zij een fles aan een kind in een ontwikkelingsland doneren.

Zo zijn medewerkers van Join the Pipe  half juli in Kenia geweest om flessen uit te delen op scholen in de sloppenwijken van Nairobi, waaronder de fles van BrainMarker. Door deze flessen kunnen de kinderen water meenemen van de dorpspomp naar school en op een hygiënische manier water drinken uit de fles i.p.v. uit hun (meestal vieze) handen. Een kosten-efficiënte manier om de hygiëne op scholen te verbeteren zonder zeep en de kinderen op warme dagen ook langer in de klas te kunnen houden.

Daarnaast is Join the Pipe begonnen aan de clean-up van de sloppenwijken in Nairobi. Middels een Dandy en ‘Hollandse’ bakfietsen, motiveren ze de scholen om hun omgeving op te ruimen van plastic afval. Ze ontvangen immers een fles, dus de eenmalige drinkzakjes hoeven niet meer aangeschaft te worden. Zo pakken ze het ontstaan van de plastic soep bij de bron aan, voordat het zwerfafval via geulen langs de weg via beekjes en rivieren de zee in komt.

Join the Pipe

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met 'Join the Pipe'

MVO BrainMarker

Efteling

BrainMarker verwelkomt nieuwe partner Efteling

Mei 2017 – We zijn trots op de samenwerking met de Efteling.

Sinds april 2017 heeft Brainmarker een partnership gesloten met de Efteling. Iedere maand zal er een andere advertentie te zien zijn op de Brainmarker. We starten uiteraard met een van de bekendste figuren van de Efteling, namelijk ‘Langnek’.

Langnek, is de bekendste figuur uit het sprookje van De zes dienaren, wat voornamelijk komt door zijn aanwezigheid in de Efteling. Het is een reus, zittend op een rots, die zijn nek uitrekt om boven de bomen te kunnen kijken. De figuur is al sinds de start van het park in 1952 aanwezig en wordt ook sindsdien als beeldmerk gebruikt.